James Cameron har gang i tophemmeligt ‘Terminator’-projekt

James Cameron har gang i tophemmeligt ‘Terminator’-projekt
'Terminator 2: Dommedag'. (Foto: Viaplay)

James Cameron har sit at se til med sine igangværende tre ‘Avatar’-fortsættelser, hvoraf han netop har afsløret titlen på den kommende ‘Avatar: Fire & Ash’.

Nu har 69-årige instruktør dog ad omveje fortalt, at han også arbejder på et hemmeligt projekt i sit gamle ‘Terminator’-univers, som han søsatte som instruktør på de første to film.

Det skete i forbindelse med et interview, Cameron gav til The Hollywood Reporter.

James Cameron kommenterede her på den kommende animations-serie ‘Terminator Zero’, der er produceret af Netflix, men smed midt i sin høflige interesse for spinoff-serien (som han ikke har noget med at gøre) lidt af en bombe.

»Jeg vil være nysgerrig efter at se, hvad de har fundet på. Jeg arbejder på mine egne ‘Terminator’-ting lige nu. Det har intet med det at gøre«.

Mere havde instruktøren dog ikke at sige om sine »’Terminator’-ting«.

»Det er totalt fortroligt. Jeg har ikke lyst til at skulle sende en potentielt farlig robotagent, hvis du skulle komme til at tale om det, selv med tilbagevirkende kraft«, lød det fra James Cameron.

Tilbage i 2019 producerede Cameron ‘Terminator: Dark Fate’ med ‘Deadpool’-instruktør Tim Miller bag roret. Det er forholdsvis usandsynligt, at Cameron ligefrem skulle finde tid til at instruere en kommende ‘Terminator’-film i sin ‘Avatar’-travlhed, men ikke desto mindre spændende at se, hvad det tophemmelige projekt er for noget.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af