James Cameron afslører titel på ‘Avatar 3’ og skruer forventningerne i vejret

James Cameron afslører titel på ‘Avatar 3’ og skruer forventningerne i vejret
'Avatar: The Way of Water'. (Foto: 20th Century Studios)

Disney har netop løftet sløret for et hav af nye projekter ved deres store D23-event, der tæller både en trailer til live action-remaket af ‘Snehvide’ og nyheden om en tredje ‘De Utrolige’-film.

Derudover var der nyt om en af mastodonterne på filmfronten, nemlig den kommende treer i ‘Avatar’-filmserien. Det skriver The Playlist.

Til lejligheden var James Cameron fløjet hele vejen fra New Zealand for at introducere den ventede titel, hvilket skete med »høj følelsesmæssig indsats« ifølge instruktøren. Han holdt dog stadig kortene tæt til kroppen og nøjedes med at afsløre filmens titel, der lyder ‘Avatar: Fire and Ash’, mens han skruede forventningerne i vejret med de få detaljer, han nu engang delte.

Instruktøren lovede også »nye kulturer og omgivelser… I kommer til at se mere af planeten Pandora, end I nogensinde har set før. Den nye film er ikke, hvad I forventer, men den er helt sikkert, hvad I gerne vil have«.

‘Avatar: Fire and Ash’ følger endnu engang den forvandlede marinesoldat Jake Scullys (Sam Worthington) Na’vi-eventyr og kamp for sin familie på planeten Pandora. I toeren, ‘Avatar: The Way of Water’ der fik premiere i 2022, fulgte vi familiens flugt og møde med vandfolket Metkayina. I treerens cast finder man fortsat også Zoë Zaldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang og Kate Winslet.

‘Avatar: Fire and Ash’ skulle oprindeligt have haft premiere i slutningen af 2024, men blev udskudt i forbindelse med strejken i Hollywood i sommeren 2023.

Filmen er nu sat til at få premiere 19. december 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af