Ny actionkomedie med Brad Pitt og George Clooney får grønt lys til 2’er før første films premiere

Ny actionkomedie med Brad Pitt og George Clooney får grønt lys til 2’er før første films premiere
Brad Pitt og George Clooney i 'Wolfs'.

En af efterårets mest ventede Hollywood-baskere er det første samarbejde mellem superstjernerne Brad Pitt og George Clooney i 16 år, ‘Wolfs’.

Den Apple-producerede actionkomedie får verdenspremiere på Venedig-festivalen ved indgangen til september og kommer efterfølgende på Apple TV+ 27. september. Men allerede inden premieren har Apple bestilt en toer, skriver Deadline nu, og alt tyder altså på, at de forventer, at filmen bliver et stort publikumshit på deres tjeneste.

I ‘Wolfs’ spiller superstjernerne to fixers, der specialiserer sig i at bortskaffe lig. En aften bliver de hyret til samme opgave, og herfra bliver de to vrisne soloryttere nødt til at samarbejde.

Bag filmen – der også har Zlatko Buric på rollelisten! – står Jon Watts, der instruerede Spider-Man-trilogien med Tom Holland og Zendaya, og som også skal instruere toeren.

Det var egentlig planen, at filmen skulle have haft en bred biografpremiere i USA, men det har Apple nu lavet om til en mindre lancering for til gengæld at køre filmen hurtigt ud på Apple TV+.

Også i Danmark får filmen en biografpremiere 19. september inden streamingpremieren.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af