Se den nye intense trailer til den kommende danske heist-thriller ‘De lydløse’ med Gustav Giese

Se den nye intense trailer til den kommende danske heist-thriller ‘De lydløse’ med Gustav Giese
'De lydløse'. (Foto: Henrik Ohsten)

I slutningen af juli fik vi den første teaser til en af efterårets mest ventede danske film, ‘De lydløse, og nu lander så den første egentlige trailer til filmen, der dramatiserer danmarkshistoriens største røveri.

I 2008 slap en gruppe røvere nemlig afsted med cirka 70 millioner kroner efter et kup mod Dansk Værdihåndtering.

I filmen spiller Gustav Dyekjær Giese hovedrollen som bokseren Kasper, der øjner chancen for at starte forfra med en god sum penge på lommen – men risikerer at ofre livet som familiefar i processen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På rollelisten optræder også franske Reda Kateb, Amanda Collin, Camilla Lau, Christopher Wagelin, Jens Hultén og Anders Hove.

‘De lydløse’ er instrueret af Frederik Louis Hviid, der imponerede med den rå debut ’Shorta’ (instrueret med Anders Ølholm) og har siden instrueret halvdelen af den ligeledes barske DR-fængselsserie ’Huset’.

Filmens manuskript er skrevet af Anders Frithiof August, der blandt andet har ‘Lykke-Per’, ‘Dirch’, ‘Sommeren ’92’ og ‘Nøgle hus spejl’ på cv’et.

‘De lydløse’ får dansk biografpremiere 31. oktober. Inden da får filmen verdenspremiere på prestigefulde Toronto International Film Festival, som løber af stablen 5. til 15. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af