George Clooney og Brad Pitt sigter efter Oscar-instruktør til ‘Ocean’s’-fortsættelse

George Clooney og Brad Pitt sigter efter Oscar-instruktør til ‘Ocean’s’-fortsættelse
George Clooney og Brad Pitt I 'Ocean's Eleven'. (Foto: Warner Bros.)

En efterfølger i den populære serie af film om Danny Oceans hold af snu tyve, som begyndte med ’Ocean’s Eleven’, begynder at tage form.

George Clooney og Brad Pitt er tilsyneladende klar, og nu de har udset sig en instruktør, de gerne vil rekruttere.

Historien om endnu en ’Ocean’s’-film har luret i et stykke tid. I et interview med UPROXX sidste år kunne Clooney fortælle, at der fandtes et »virkelig godt manuskript til endnu en ’Ocean’s’«. Derefter meldte The Playlist, at den amerikanske skuespiller selv har skrevet manuskriptet sammen med producermakkeren Grant Heslov.

Nu har Deadline løftet sløret for, at Brad Pitt også vender tilbage til franchisen, og at ham og Clooney har set sig varme på instruktør Edward Berger til at sidde ved roret. Projektet er dog stadig i en tidlig fase.

Berger står bag det storslåede Netflix-krigsdrama ’All Quiet On The Western Front’ fra 2022, som løb med fire Oscars. I efteråret er han desuden klar med sin nyeste film ’Conclave’, med Ralph Fiennes i front.

Den oprindelige ’Ocean’s’-trilogi, instrueret af Steven Soderbergh, sluttede i 2007 med ’Ocean’s Thirteen’, mens vi i 2018 fik en kvindeanført spinoff i ’Ocean’s Eight’. Med en ny film til franchisen kan samarbejdet fortsætte mellem Clooney og Pitt, som også snart er aktuelle i Apple TV+-filmen ’Wolfs’.

Der meldes ikke nogen tidshorisont for, hvornår vi igen kan opleve Danny Oceans tropper.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af