Meryl Streep får hovedrollen i seriefortolkning af hyldet roman

Meryl Streep får hovedrollen i seriefortolkning af hyldet roman
Meryl Streep i Venedig 2019. (Foto: Franco Origlia/Getty Images)

Meryl Streep begår sig mest på serie-territorie for tiden, og hun fortsætter i samme spor med endnu en af slagsen baseret på Jonathan Franzens anerkendte roman ’The Corrections’ med den danske titel ‘Korrektioner’.

IndieWire skriver, at den 75-årige og tredobbelte Oscar-vinder skal spille en af hovedrollerne. Franzen skriver selv manuskriptet til serien baseret på bogforlægget fra 2001 og agerer executive producer, mens det endnu ikke vides, hvem der kommer til at blive dens streaminghjem.  

‘The Corrections’ tager udgangspunkt i Lambert-familien, som bærer på dybe følelsesmæssige konflikter og udfordringer. Da moderen Enid mangler noget at glæde sig til, inviterer hun alle til en sidste fælles jul. Her bliver familiens minder udforsket fra flere vinkler på tværs af flere årtier.

’The Corrections’ vandt The National Book Award i 2001, var nomineret til Pulitzer-prisen for fiktion og er blevet udnævnt blandt de 100 bedste romaner fra det 21. århundrede af både TIME Magazine og The New York Times.

Flere forsøg på at lave en serie baseret på ‘The Corrections’ er før mislykkedes. ’Marriage Story’-instruktør Noah Baumbach havde engang en version på vej til HBO med navne som Ewan McGregor, Greta Gerwig og Rhys Ifans i castet, men projektet kom aldrig til verden.

Siden den seneste filmrolle i Adam McCays ’Don’t Look Up’ fra 2021 har Streep medvirket i forskellige tv-serier – blandt andet i den Disney+-aktuelle ’Only Murders in the Building’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af