Mia Farrow »forstår fuldstændig« skuespillere, der vil samarbejde med Woody Allen

Mia Farrow »forstår fuldstændig« skuespillere, der vil samarbejde med Woody Allen
Woody Allen med ekskonen Mia Farrow i 'Hannah and Her Sisters'. (Foto: PR)

Selvom Mia Farrow har kæmpet en lang ubehagelig juridisk og personlig kamp mod eksmanden Woody Allen, har det ikke indflydelse på hendes opfattelse af ham som filminstruktør. Det fortæller den 79-årige skuespiller i et interview med CBS Sunday Morning.

Her blev hun spurgt, om hun var i stand til at adskille sine personlige oplevelser som skuespiller i Allens film med deres familiesag.

»Åh ja, ja. Og jeg forstår fuldstændig, hvis en skuespiller beslutter sig for at arbejde sammen med ham. Jeg er ikke en, der ville sige, ‘åh, det burde de ikke«, lød Farrows svar.

Mia Farrow medvirkede selv i 13 Woody Allen-film, hvoraf ‘Husbands & Wives’ fra 1992 blev den sidste.

I 1992 anklagede Mia Farrow Woody Allen for at have begået overgreb på deres 7-årige adoptivdatter Dylan, hvilket efterfølgende blev officielt undersøgt at to omgange, men afvist i retten i to forskellige stater grundet manglende bevisførelse.

Efter MeToo blev sagen i 2021 genbesøgt i den opsigtsvækkende dokumentar ‘Dylan V. Farrow’ instrueret af Ronan Farrow, hvor både Dylan Farrow og Mia Farrow gentog beskyldningerne.

Woody Allen har gentagende nægtet sig skyldig. Han har fortsat været aktiv som filminstruktør, men sagen har især påvirket hans karriere og ry i de seneste par år. Den sidste film han lavede på amerikansk grund var ‘A Rainy Day in New York’, hvis premiere blev udskudt, hvor store dele af castet, herunder Timothée Chalamet, tog afstand fra filmen og donerede deres løn til velgørenhed.

Sidste år deltog Woody Allen dog ved Venedig Film Festivalen med den franske ‘Coup de Chance’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af