Se Pilou Asbæk som vampyr i traileren til Stephen King-serien ‘Salem’s Lot’

Se Pilou Asbæk som vampyr i traileren til Stephen King-serien ‘Salem’s Lot’
Pilou Asbæk i 'Salem's Lot'. (Foto: Max)

Filmatiseringen af Stephen Kings horrorroman ‘Salem’s Lot’ fra 1975 har været længe undervejs. Projektet har været i udvikling i flere år, men er blevet skubbet af flere omgange, blandt andet på grund af strejken i Hollywood.

Efter kritik fra både fans og Stephen King selv, besluttede Warner Bros tilbage i marts at lægge filmen på deres streamingtjeneste Max, og nu kan den snart opleves.

Se første trailer her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I ’Salem’s Lot’ vender forfatteren Ben Mears (Lewis Pullman) tilbage til hjembyen Jerusalem’s Lot med håb om at finde skriveinspiration. Samfundet kommer dog i fare, da en vampyr er på jagt efter blod, og derfor må Ben samle et hold af lokale borgere for at bevare deres sikkerhed.

På rollelisten kan man også finde Bill Camp, som for nylig kunne ses i ‘Presumed Innocent’, Alfre Woodard og desuden Pilou Asbæk, der spiller skurkekarakteren Richard Straker.

’Salem’s Lot’ er skrevet og instrueret af Gary Dauberman, som har været med til at skrive ’It’-filmene og en række film fra ’Conjuring’-universet.

Filmen har premiere på Max 3. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af