Manden bag årets mest hypede gyser på vej med Stephen King-filmatisering – se første teaser til ‘The Monkey’

Manden bag årets mest hypede gyser på vej med Stephen King-filmatisering – se første teaser til ‘The Monkey’
'The Monkey'. (Foto: PR)

En yderst spændende gysertrio står bag den kommende film ‘The Monkey’, som netop har fået sin første ildevarslende teasertrailer, skriver Deadline.

‘The Monkey’ er nemlig næste film af instruktør og manuskriptforfatter Osgood Perkins, der for tiden hitter gevaldigt med ‘Longlegs’ – årets mest hypede gyserfænomen, der fik fuld plade af Soundvenues anmelder David Madsen.

Med ‘The Monkey’ teamer Perkins op med to af verdens største gysermestre. Filmen er baseret på Stephen Kings novelle af samme navn, og James Wan (manden bag ‘Saw’, ‘Insidious’, ‘Malignant’ og ‘The Conjuring’) producerer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Monkey’ handler om tvillingebrødrene Hal og Bill, som finder deres afdøde fars gamle legetøjsabe og snart efter begynder at se en række grusomme dødsfald. Brødrene beslutter sig for at smide aben ud og komme videre med deres liv, men flere år senere oplever mændene de mystiske dødsfald igen, hvorfor de beslutter sig for at ødelægge aben og sætte en stopper for dens dødelige kraft.

Theo James indtager begge hovedroller over for blandt andre ‘Sweet Tooth’-talentet Christian Convery, Elijah Wood og Tatiana Maslany (‘Orphan Black’).

Filmen kommer i amerikanske biografer 21. februar 2025. En dansk premiere er endnu ikke annonceret.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af