Se to Hollywood-legenders børn tage tykt pis på sig selv som nepo babies i sjov video

Se to Hollywood-legenders børn tage tykt pis på sig selv som nepo babies i sjov video
Jack Henry Robbins og moren Susan Sarandon i Venedig 2017. (Foto: Franco Origlia/Getty Images)

Jack Robbins, som er søn af skuespillerne Tim Robbins og Susan Sarandon, har flere gange gjort en dyd ud af at lave sjov med sig selv som nepo baby på sin TikTok-profil.

I en ny sarkastisk video får han hjælp af en af hans »bedste og vigtigste venner«, nemlig Steven Spielberg og Kate Capshaws datter, Sasha Spielberg. De to nepo babies slår pjalterne sammen for at modbevise »løgnen om at nepo babies ikke kan lave kunst uden hjælp fra deres forældre« ved at lave en »fantastisk kortfilm – helt selv«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi ser, hvordan de snubler gennem alle filmkunstens faser ved først at smadre deres kamera og prøve at fikse det med gaffatape og vandbehandling for derefter at brainstorme sig frem til en hårrejsende historie med en hval, en dinosaur og en hovedperson, der er historielærer om dagen og antikvitetshandler om natten.

Da de endelig finder optageknappen på kameraet og råber »act, go!«, får de sammensat hele 12 sekunders filmkunst med en mildt sagt distraherende baggrundsstøj.

Jack Robbins har arbejdet som instruktør på både spillefilm, kortfilm og desuden på 80 episoder af ’Jimmy Kimmel Live!’ fra 2021 til 2022, mens Sasha Spielberg er skuespiller og musiker under kunstnernavnet Buzzy Lee.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af