‘Speak No Evil’-instruktør afslører, hvad han har ændret i Hollywood-remake af dansk gyser

‘Speak No Evil’-instruktør afslører, hvad han har ændret i Hollywood-remake af dansk gyser
James McAvoy i det amerikanske remake af 'Speak No Evil' (Foto: PR)

Om et par uger lander Det amerikanske remake af Christian Tafdrups danske gyserperle ‘Speak No Evil’ fra 2022 i biograferne. I den anledning forklarer instruktøren bag Hollywood-filmen, James Watkins, hvordan den nye film adskiller sig fra forlægget. Det skriver Deadline.

I et interview med SFX Magazine beskriver Watkins sit remake som »en fantastisk rustjebanetur« og en »sjov« opdatering af Tafdrups fortælling. Den nye ‘Speak No Evil’ afviger særligt fra originalen, når det kommer til den danske films grusomme slutning.

»Der vil være folk, der ser den originale film og siger: ‘Hvorfor har han ikke remaket den film? Hvorfor har han ikke lavet denne utroligt slagkraftige, ubønhørlige afslutning?’«, siger Watkins, der blandt andet har gyserfilmene ‘Eden Lake’ og ‘The Woman in Black’ samt ‘Black Mirror’-afsnittet ‘Shut Up and Dance’ på cv’et.

»Men jeg vil hævde, at jeg med mine karakterer og deres rejse følger deres rejse med hensyn til handlefrihed, og hvordan de ville reagere«, tilføjer han. »Det, jeg har taget fra Christians film, er satiren, udforskningen af ​​de sociale regler, og hvordan vi reagerer«.

Christians Tafdrups film følger et konfliktsky dansk forældrepar, der møder et charmerende, men også mystisk hollandsk par på en ferie. Da hollænderne efter ferien noget overraskende inviterer danskerne til at komme på besøg, takker parret ja. Og det skulle de selvfølgelig aldrig have gjort.

I remaket er danskerne og hollænderne skiftet ud med en amerikansk og en britisk familie. De bliver nu spillet af ‘Halt and Catch Fire’-stjernerne Scott McNary og Mackenzie Davis samt James McAvoy og Aisling Franciosi.

Biografpremieren er sat til 12. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af