Sydney Sweeney glæder sig til turbulent ‘Euphoria’-fortsættelse

Sydney Sweeney glæder sig til turbulent ‘Euphoria’-fortsættelse
Sydney Sweeney som Cassie Howard i 'Euphoria' sæson 2. (Foto: HBO)

Den tredje sæson af ‘Euphoria’ har været længe undervejs og omgivet af meget tumult.

Ikke desto mindre er fortsættelsen af HBO’s ungdomshit nu på vej med løfter om, at alle de centrale skuespillere vender tilbage.

I mellemtiden har størstedelen af seriens unge stjerner fået gang i større filmkarrierer – ikke mindst Sydney Sweeney, hvis stjerne tog fart med den romantiske komedie ‘Anyone But You’. Hun er dog stadig meget spændt på at vende tilbage til rollen som Cassie, som hun kalder en af de karakterer, som betyder mest for hende.

»Jeg glæder mig meget til at hoppe tilbage ind i Cassie. Hun er helt sikkert en af de mest særlige karakterer for mig, og jeg elsker min ‘Euphoria’-familie, så jeg ser frem til det«, fortæller den 26-årige skuespiller til People.

»Jeg elsker skøre Cassie, så jo mere skør, jo bedre for mig«, beskriver hun sine ønsker for karakteren.

Derudover kan hun ikke sige mere om den kommende sæson. »Ærligt – ved jeg ikke noget om den«, lyder det i interviewet.

Dog vides det, at den tredje sæson laver et større tidsspring, hvilket giver god mening, da skuespillerne åbenlyst er blevet en del ældre i ventetiden fra sæson to, der blev sendt i vinteren 2022. Det blev i første omgang afsløret af Sweeney selv i et interview med Who What Wear i marts.

Tidligere på sommeren gav Hunter Schafer et interview i podcasten ‘Call Her Daddy’, hvor hendes udtalelser ikke ligefrem gav indtryk af, at HBO har tjek på tingene. »Sandheden er, at jeg har ingen fucking ide om, hvad der sker. Og du kan bogstaveligt talt spørge alle i castet«, sagde hun.

Ifølge HBO begynder optagelserne af sæson tre til januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af