Andrew Garfield mener, at Mel Gibson fortjener en chance mere i Hollywood

Andrew Garfield mener, at Mel Gibson fortjener en chance mere i Hollywood
Mel Gibson og Andrew Garfield i 2017. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images for AFI)

Andrew Garfield, som spillede hovedrollen i Mel Gibsons krigsfilm ‘Hacksaw Ridge’ fra 2016, mener at den 68-årige skuespiller og instruktør »fortjener at lave film«.

I et interview med People, reflekterer 41-årige Garfield over sin oplevelse med Gibson. »Jeg lærte faktisk en hel del. Jeg lærte, at mennesker kan hele. Jeg lærte, at mennesker kan ændre sig, at mennesker kan få hjælp. Jeg lærte, at alle fortjener respekt«, siger den britiske skuespiller og fortsætter:

»Og at mennesker fortjener anden chancer, tredje chancer, fjerde chancer. At ingen af os er ufejlbarlige«.

Tilbage i 2006 kom Gibson ud i kulden i Hollywood efter antisemitiske udtalelser i forbindelse med en anholdelse for spritkørsel.

Garfield, som er jøde, fortæller, at han havde »dybe, vigtige samtaler« med Gibson, før de gik i produktion på ’Hacksaw Ridge’, hvor Garfield portrætterer soldaten Desmond Doss, som nægtede at bære våben under Anden Verdenskrig.

Garfield siger endvidere, at Gibson har været gennem en »smuk« helingsproces, og at »han er en utrolig filmmager, og jeg synes, han fortjener at lave film. Han fortjener at fortælle historier, fordi han har et meget, meget stort medfølende hjerte«.

Garfield er snart aktuel i John Crowleys romantiske drama ’We Live in Time’, hvor han spiller over for Florence Pugh.

Filmen har dansk biografpremiere 24. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af