Andrew Garfields storflirtende ‘Chicken Shop Date’ er øjeblikket, alle har ventet på

Andrew Garfields storflirtende ‘Chicken Shop Date’ er øjeblikket, alle har ventet på
Andrew Garfield i 'Chicken Shop Date'. (Foto: YouTube-screenshot)

Siden Andrew Garfield første gang blev interviewet af ‘Chicken Shop Date’-vært Amelia Dimoldenberg på den røde løber, har en stor del af internettet været overbevist om, at den 41-årige skuespiller og den 30-årige komiker er perfekte for hinanden – også uden for hendes satiriske onlineunivers.

Derfor var det også øjeblikket alle fans havde ventet på, da Garfield efter flere års ventetid endelig tog plads over for den akavede brite til en omgang intens flirten under grillsnaskens hvide lystofsrør.

Officielt var det selvfølgelig blot et af mange promoindsatser for skuespillerens kommende film ‘We Live in Time’, men det ægte romantiske resultat skuffede ingenlunde. En fan har allerede kåret det godt 12 minutter lange videointerview som »den bedste romcom i 2024«, hvilket værten Dimoldenberg har erklæret sig enig i.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Vi har haft to meet cutes«, lyder det blandt andet fra Andrew Garfield, der går all in på formatets flirtende dynamik.

Her henviser skuespilleren til, da de første gang mødtes på den røde løber til et GQ-event, hvor samtalen blandt andet handlede om den britiske Hollywood-skuespillers armhuler. Da Dimoldenberg og Garfield løb ind i hinanden anden gang til Golden Globes i 2023, kom der yderligere vand på den romantiske mølle, da Garfield mødte hende med ordene: »Den eneste jeg nogensinde vil se er dig«.

Denne gang var Andrew Garfield bestemt også leveringsdygtig i romantisk itense sætninger. »Jeg bryder mig ikke om at spille spil, Amelia« og »det hedder at flirte, Amelia!«, lød et par af hans opsigtsvækkende replikker, der enten kom fra hjertet, var afsindigt godt skuespil eller begge dele.

Værten udfordrer desuden Garfield til at vælge hvem han vil »snave, gifte sig med og undgå«, hvor valgmulighederne er ‘Spider-Man’-kollegaerne Tom Holland og Tobey McGuire og Dimoldenberg selv. Det er derfor et hårdt slag, da skuespilleren (i en form for negging-manøvre) ser sig nødsaget til at vælge at undgå Amelia Dimoldenberg.

Ingen kærlighed uden modstand.

Mod slutningen af interviewet når romancen et nyt meta-niveau, da Andrew Garfield påstår, at de muligvis ville have haft en ægte romantisk chance som par, hvis de havde været på date i virkeligheden i stedet for Dimoldenbergs satireformat.

Det har derudover bestemt ikke lukket ned for internettets lystige spekulation, at det kort inden videoens premiere kom frem, at Andrew Garfield er blevet single efter senest at have datet Dr. Kate Thomas, der er selvudnævnt heks og har en phd i Filosofi.

Da daten slutter, aftaler Dimoldenberg og Garfield, at deres rendezvous var en »prøve-runde«, og at de skal gå på date igen en anden gang. Således lever internettets store ‘will they or won’t they’-romance heldigvis videre!

Andrew Garfield kan desuden snart opleves i en anden heftig stjerneduo, når han spiller overfor Florence Pugh i kærlighedsfilmen ‘We Live in Time’, der får premiere 24. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af