Et blodigt opgør om magten venter i ny ’The Penguin’-teaser

Et blodigt opgør om magten venter i ny ’The Penguin’-teaser
Colin Farrell i 'The Penguin'. (Foto: HBO)

Kampen om Gothams underverden kommer endnu mere op i gear i anden halvdel af den Max-aktuelle ’The Batman’-spinoff ’The Penguin’.

I fjerde episode tog Sofia Falcone (Cristin Milioti) et afgørende træk for at nedlægge den interne modstand i familien, og nu er hun for alvor klar til at overtage byen. Men Oz Cobb (Colin Farrell) står som bekendt i vejen, og Sofia er sulten efter hævn, da han nu har stukket hende i ryggen ad flere omgange.

Der er lagt i ovnen til et turbulent opgør, og i en actionspækket ny midtvejstrailer ser vi Sofia, som »vil have, Oz skal mærke smerte«, gøre sig klar til at gå hæmningsløst efter magten. Oz mærker uroen komme, og han er mindst ligeså opsat på at ende på toppen, så han kan gøre sin mor Francis (Deirdre O’Connell) stolt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Desuden ser vi mere til Rhenzy Feliz som Oz’ højre hånd Victor, Michael Kelly i rollen som Falcone-familiens tidligere vicechef Johnny Vitti samt Clancy Brown som Salvatore Maroni, lederen af Gothams anden store forbryderfamilie.

Serien, som lige nu hitter på Max, er anført af Lauren LeFranc, mens faderen af denne version af Gotham, Matt Reeves, er med som executive producer.

Der lander et nyt afsnit af ’The Penguin’ hver mandag på Max.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af