Mahershala Alis debutrolle som kultleder får premiere efter knap 25 år – se traileren til ’Taste the Revolution’

Mahershala Alis debutrolle som kultleder får premiere efter knap 25 år – se traileren til ’Taste the Revolution’
Mahershala Ali. (Foto: Jeff Kravitz/FilmMagic/ Gettyimages)

Mahershala Ali har skabt sig en glorværdig karriere, som tæller to Oscar-statuetter for henholdsvis ‘Moonlight’ og ‘Green Book’ inden for det seneste årti. Skuespillerens allerførste rolle blev dog skrinlagt tilbage i 2001, men efter næsten 25 år får den nu lov til at se dagens lys.

‘Taste the Revolution’ er en politisk satire i mockumentary-stil, hvor to aspirerende filmskabere følger den fiktive revolutionsleder Mac Laslow, portrætteret af Ali, hvis bevægelse samler en masse college-studerende, som har brug for at slå sig løs.

I en ny trailer ser vi alle de unge mennesker, som samles i eufori over revolutionen, mens formålet med det hele bliver mere og mere sløret.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I The Hollywood Reporter siger filmens instruktør Dan Klein, at ‘Taste the Revolution’ blev begravet i 2001, da terrorangrebene den 11. september bragte nyt perspektiv på projektet. »Kort efter produktionen sluttede, ændrede 9/11 verden permanent, og vores film føltes med det samme som et virkelighedsfjernt tidsbillede, så vi begravede det«.

Med tiden opstod der dog et ønske om at få filmen over scenekanten trods de mange år.

»Spoler vi halvandet årti frem, vandt vores hovedrolle Mahershala Ali sin første Oscar for ’Moonlight’ og to år senere sin anden for ’Green Book’. Jeg delte et klip fra filmen med ham, og han ringede med det samme for at bønfalde os om at færdiggøre filmen«.

’Taste the Revolution’ har amerikansk premiere på New Orleans Film Festival 19. oktober. Ingen dansk premiere er offentliggjort.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af