‘Stranger Things’-skuespillerne brød ud i »ustyrlig gråd«, da de læste seriens sidste afsnit

‘Stranger Things’-skuespillerne brød ud i »ustyrlig gråd«, da de læste seriens sidste afsnit
David Harbour og Millie Bobby Brown i 'Stranger Things'. (Foto: Netflix)

Ventetiden har været – og er fortsat – lang på den flere gange udskudte femte og sidste sæson af ‘Stranger Things’. Heldigvis kan manden bag Jim Hopper, David Harbour, fortælle, at Netflix-serien aldrig har været bedre end i sit finaleafsnit, skriver Indiewire.

Som gæst i podcasten ‘Happy Sad Confused’ vurderer Harbour således, at seriens finaleafsnit er den »bedste episode, de nogensinde har lavet«, og at Duffer-brødrene bag serien »lander flyet«.

Faktisk gjorde sidste afsnit så stort indtryk på skuespillerne, at flere af dem græd, da de læste manuskriptet sammen for første gang.

»Afslutningen på dette afsnit, da vi læste det – bare os, der læste det – omkring halvvejs, begyndte folk at græde«, fortæller Harbour. »Omkring de sidste 20 minutter var det så bare ustyrlig gråd, bølger af forskellige mennesker. Noah Schnapp var min favorit«.

»Jeg tror, ​​at en del af det også er det faktum, at disse børn, det var deres barndom. Det er 10 år senere, og vi undersøger den idé, og den er så gennemarbejdet og så smuk«, fortsætter skuespilleren. »Det er sådan et fantastisk afsnit, og det er sådan en fantastisk sæson. I vil elske det«.

Optagelserne til Netflix-hittets sidste sæson gik i produktion i januar. En premieredato er endnu ikke annonceret, men det synes sandsynligt, at serien vender tilbage engang i 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af