‘NBA 2K21’ tilføjer tvungne reklamer efter opdatering

‘NBA 2K21’ tilføjer tvungne reklamer efter opdatering
'NBA 2K21'. (Foto: 2K Games)

Den populære basketball-serie ‘NBA 2K’ er i denne sæson vendt tilbage med ‘NBA 2K21’, der ikke ligefrem har være den store succes hos hverken anmeldere eller fans.

Det ændrer sig nok ikke efter en opdatering af spillet, der har tilføjet reklamer, som man ikke kan springe over. Det er på trods af, at spillet sælges til fuld pris, hvilket svarer til cirka 549 danske kroner, skriver GameSpot

Reklamerne vises på spillets loading-skærme, når man venter på at komme i gang med en kamp. Der er altså ikke mulighed for at undgå dem, som denne video fra brugeren Stevivor viser.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er ikke unormalt, at spil inkluderer reklamer eller såkaldt produktplaceringer. Det sker dog oftest i spil, som er gratis, hvor man derefter kan tilkøbe indhold løbende.

Det, der i særdeleshed gør dette træk usmageligt, er, at reklamerne er blevet tilføjet efter spillets udgivelse. Anmeldere har derfor anmeldt spillet uden at kunne gøre opmærksom på reklamerne, inden forbrugere købte spillet.

2K, som udgiver spillet, har ikke kommenteret på sagen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af