Snart kan du spille som Dua Lipa i ‘FIFA 21’

Snart kan du spille som Dua Lipa i ‘FIFA 21’
Foto: Mark Metcalfe / Getty

Dua Lipa er allerede at finde på soundtracket til ‘FIFA 21’, hvor hun optræder med ‘Love Is Religion (The Blessed Madonna Remix)’, men nu tyder det på, at vi også snart kan spille bold som hende.

Det skriver Eurogamer, efter ivrige fans har gransket den seneste opdatering af spillet, hvor der gemte sig et par hemmeligheder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er nærmest en tradition, at opdateringer kigges igennem af fans for at finde endnu ikke annoncerede hemmeligheder, og denne gang gav det altså pote.

Der gemte sig nemlig en god bunke kendte ansigter, heriblandt F1-køreren Lewis Hamilton, fodboldlegenden David Beckham og altså Dua Lipa, som YouTuberen NonoLoko10 fik hevet billeder frem på fra opdateringen.

‘FIFA 21’ inkluderer streetfoldbold-delen Volta, hvor der er lidt mere samba og underholdning på banen, og det er formentlig her, hvor de forskellige berømtheder vil dukke op i fremtiden.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af