»Det var en fejl«: Tom Holland har ikke pæne ord til overs for sin rolle i ‘Uncharted’-filmatisering

»Det var en fejl«: Tom Holland har ikke pæne ord til overs for sin rolle i ‘Uncharted’-filmatisering
Tom Holland. (Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Den længe ventede filmatisering af skattejæger Nathan Drakes vilde eventyr i PlayStations ‘Uncharted’-spil er havnet i endnu et stormvejr.

Denne gang er det ingen ringere end hovedrolleindehaver Tom Holland, der i et interview med GQ ikke ligefrem udtaler sig i positive vendinger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I interviewet snakker Holland om rollen som Nathan Drake, og hvordan han følte, at det var vigtigere at se godt ud end faktisk at levere en solid præstation:

»Der er elementer i min præstation i ‘Uncharted’, hvor jeg var mere opmærksom på ‘jeg vil se godt ud nu. Det her skal være mit cool øjeblik’. Jeg skulle spille denne virkelig seje, stoiske person – jeg skulle stort være Mark Wahlberg«, forklarer Holland.

Der spares ikke på de store actionøjeblikke i ‘Uncharted’-spillene, men en vigtig del af deres charme er også den humoristiske og varme del, som Nathan Drake og hans kumpaner står for.

Man kan dermed frygte, at en essentiel del af spillene mistes i filmatiseringen, for den rolle, som Holland beskriver, lyder ikke helt som den Nathan, mange fans kender.

Hollands kommentarer lover i hvert fald ikke helt godt, og selvom han mere kritiserer den måde, hvorpå hans rolle skulle spilles end selve filmen, er det svært ikke at skrue bare en anelse ned for forventningerne.

»Jeg har ikke set filmen endnu, så jeg ved ikke, om min præstation var en succes. Det var en vigtig lektie, for ofte handlede det mere om at lande scenerne korrekt, stå på denne måde og vise mine muskler… Det var en fejl, og det er noget, jeg formentlig ikke ville gøre igen«.

Som en del af corona-omrokering valgte Sony tidligere på året at udskyde ‘Uncharted’-filmen til næste år, altså 2022.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af