Glem PlayStation 5 og Xbox Series X: Årets konsol kan blive en ny Nintendo Switch

Glem PlayStation 5 og Xbox Series X: Årets konsol kan blive en ny Nintendo Switch
Nintendo Switch. (Foto: Nintendo)

Det er ingen hemmelighed, at Nintendo arbejder på en ny udgave af deres populære konsol Nintendo Switch, der både kan tilsluttes et tv, men også bruges som håndholdt.

Sidste år kunne Bloomberg sætte fut under rygterne med en rapport om den nye konsol, og nu følger de op med endnu flere detaljer.

Ifølge den nye bunke information er planen, at den nye konsol, der får en større skærm og 4K, skal tage salgskampen op mod PlayStation 5 og Xbox Series X/S ude i butikkerne.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bloomberg skriver, at den opdaterede udgave af Nintendo Switch vil få glæde af 4K, når den tilsluttes et tv. Det er en markant visuel opgradering, da den nuværende Switch kun understøtter 1080p.

Samtidig vil den nye konsol få inkorporeret en OLED-skærm, der ligeledes er en opgradering af den nuværende skærm, dog ikke i opløsning, men derimod i størrelse. Her går den fra 6.2″ (5.5″ for Lite-udgaven) til 7″.

Tilføjelserne i den nye Nintendo Switch – hvis altså rapporterne holder vand – skyldes naturligvis, at konsollens levetid skal forlænges, så den bedre kan matche konkurrenterne.

Den oprindelige Switch udkom i 2017, og blev sidenhen lanceret i en Lite-udgaven, der ikke kan tilsluttes et tv.

Om vi kan forvente andre opdateringer, må tiden vise, men det er nok heller ikke helt skævt at forvente bedre batteritid og lidt flere tekniske kræfter til konsollen.

Produktionen af den nye udgave af Nintendo Switch starter efter sigende til sommer, hvorefter konsollen lanceres inden jul.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af