PlayStation dulmer corona-trætheden med gratis spil til alle

PlayStation dulmer corona-trætheden med gratis spil til alle
'Horizon Zero Dawn' virker både på PlayStation 4 og 5. (Foto: PlayStation)

Da alvoren af coronavirus for alvor blev tydelig sidste forår, og vi alle blev sendt i lockdown, startede PlayStation deres Play at Home-initiativ med gratis spil.

Nu gør Play at Home comeback med tilføjelsen af ti spil, der kvit og frit kan hentes, så længe du har en PlayStation-konsol.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fra og med den 25. marts bliver det muligt at download spillene Subnautica, Abzû, Enter the Gungeon, Rez Infinite og The Witness, der alle må betegnes som mere eller mindre fremragende indieperler.

Derudover er der også fire PSVR-spil: Astro Bot Rescue Mission, Moss, Thumper og Paper Beast.

Alle spillene kan hentes, selv hvis du ikke er medlem af PlayStation Plus, og de forbliver altså dine for evigt. Du skal bare sørge for at downloade dem inden den 22. april.

Det er dog ikke det eneste, PlayStation byder på. For at varme op til en af årets største titler, ‘Horizon Forbidden West’, bliver ‘Horizon Zero Dawn’ (Complete Edition) også gratis at hente fra den 19. april – dette gælder til og med 14. maj.

Har du endnu ikke fået fingre i ‘Ratchet & Clank’, er dette også gratis indtil 1. april. Efterfølgeren til dette spil, ‘Ratchet & Clank: Rift Apart’, udkommer den 11. juni.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af