Cristiano Ronaldo i front for ny konkurrent til ‘FIFA’ – se første forsmag her

Cristiano Ronaldo i front for ny konkurrent til ‘FIFA’ – se første forsmag her
Cristiano Ronaldo i VM-kampen mod Uruguay forleden. Snart kan man komme meget tættere på den portugisiske verdensstjerne. (Foto: Francois Nel/Getty Images)

‘FIFA’ har ikke mødt den store modstand på den digitale fodboldbane, efter ‘Pro Evolution Soccer’ blev konverteret til fiaskoen ‘eFootball’, men det ændrer sig måske snart.

Senere på året lander fodboldspillet ‘UFL’ til PlayStation samt Xbox, og selvom vi endnu ikke ved, hvor meget spillet faktisk har at byde på, er der allerede stærke navne knyttet til det.

Det blev afsløret med en video om spillet, hvor vi også får første forsmag på, hvordan spillet – der lader til at blive en konkurrerende udgave af FIFA Ultimate Team – faktisk ser ud.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘UFL’ beskrives som free-to-play, altså gratis, hvor man som spiller matches ud fra en fair to play-ideologi. Det skriver VGC.

Holder det stik, risikerer man altså ikke at blive jordet af erfarne modstandere, men får derimod mere balancerede kampe.

I den nye video løftes sløret desuden for spillets fem ambassadører, der ud over Ronaldo også tæller stjerner som Romelu Lukaku, Roberto Firmino, Kevin De Bruyne og Oleksandr Zinchenko.

Strikerz Inc., som står bag spillet, har allerede indgået officielle partnerskaber med otte klubber: AS Monaco, Besiktas JK, Borussia Mönchengladbach, Celtic, Rangers, Shakhtar Donetsk, Sporting CP og West Ham United.

Der er endnu ingen fast udgivelsesdato på ‘UFL’, men det er bekræftet, at det udkommer i 2022.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af