Glem alt om at udleve din drøm som elev på Hogwarts i år – hypet ‘Harry Potter’-spil i nye problemer, misser måske udgivelse i 2022

Glem alt om at udleve din drøm som elev på Hogwarts i år – hypet ‘Harry Potter’-spil i nye problemer, misser måske udgivelse i 2022
'Hogwarts Legacy'. (Foto: PR)

Det skulle være så stort, da vi i 2020 så første glimt af det stort anlagte rollespil ‘Hogwarts Legacy’, hvor man ville få muligheden for at leve som en anden Harry Potter blandt eleverne på troldmandsskolen.

Siden da blev spillet til udskudt et år, så lanceringen lød på 2022, men nu rammes spillet tilsyneladende af atter en kedelig nyhed.

Ifølge spiljournalisten Colin Moriarty står spillet overfor endnu en udskydelse, der endnu ikke er officielt bekræftet. Det skriver Eurogamer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Moriarty, der plejer at have gode forbindelser i spilbranchen, udtalte i sin podcast Sacred Symbol, at han fra flere kilder har hørt, hvordan udviklingen af det store projekt ikke har været helt gnidningsfri.

»Spillet udkommer ikke i år«, fortalte han. Forsinkelsen skyldes efter sigende, at ‘Hogwarts Legacy’ er i »en slags problemer«, hvilket Moriarty ikke uddybede.

Warner Bros., som håndterer spillet, har endnu ikke kommenteret på rygterne.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af