Officiel udmelding maner rygter i jorden: ‘Harry Potter’-spil udkommer i år

Officiel udmelding maner rygter i jorden: ‘Harry Potter’-spil udkommer i år
'Hogwarts Legacy'. (Foto: Warner Bros.)

Der har efterhånden været adskillige rapporter om en udskydelse af det ‘Harry Potter’-inspirerede rollespil ‘Hogwarts Legacy’.

Først blev spillet rykket fra 2021 til 2022, og siden da har der været forlydender om endnu en forsinkelse. Det lader dog ikke til at være tilfældet.

Ifølge en officiel opdatering på ‘Harry Potter’-siden Wizarding World, som er blevet udgivet efter de seneste spekulationer, står ‘Hogwarts Legacy’ nemlig stadig til at udkomme i år.

Tidligere på ugen kunne den ellers ofte troværdige kilde og spiljournalist Colin Moriarty ellers melde, at spillet var i problemer, og at årets planlagte udgivelse var i overhængende fare for at glippe.

Problemerne ser altså ud til ikke at være så store (hvis de overhovedet eksisterer), at de får konsekvenser for spillet, hvor du kan udleve drømmen som elev på troldmandsskolen Hogwarts.

Der er endnu ingen præcis lanceringsdato for ‘Hogwarts Legacy’, men eftersom vi endnu ikke har hørt eller set noget til spillet i år, rammer det formentlig først tidligst i efteråret.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af