Ny ‘Super Mario Bros.’-trailer afslører Seth Rogen som Donkey Kong og én helt genial detalje

Ny ‘Super Mario Bros.’-trailer afslører Seth Rogen som Donkey Kong og én helt genial detalje
Mario i sit populære katte-outfit. (Foto: Universal Pictures/YouTube)

Er du stadig ikke helt oppe at ringe over den kommende ‘Super Mario Bros.’, så kan det være, at den seneste trailer kan sætte gang i hypen.

Faktisk er der mest af alt tale om en teaser, for den varer kun 30 sekunder. Ikke desto mindre afslører klippet en længe ventet stemme, nemlig Seth Rogen som Donkey Kong.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der har været bekymring omkring Rogens stemme efter den enorme kontrovers i kølvandet på valget af Chris Pratt som Marios stemme, hvor skuespilleren blev haglet ned og sågar udskiftet i en fanskabt trailer.

Det lader dog ikke til, at der er meget at hidse sig op over, for Rogen lyder helt som sig selv, og den største frygt er måske nærmere, at det er for kedeligt.

Lidt mere glædeligt er det, at de 30 sekunder også gemmer på en særligt genial detalje, som fans af det roste ‘Super Mario 3D World’ vil blive ekstra glade for, da Marios katte-outfit dukker op i en gæsteoptræden mod netop Donkey Kong.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af