Jake Paul anklaget for seksuelt overgreb

Jake Paul anklaget for seksuelt overgreb
Jake Paul. (Foto: Leon Bennett/Getty Images)

Flere og flere YouTube-stjerner trækker i øjeblikket overskrifter af de helt forkerte årsager, og nu kan den kontroversielle ballademager Jake Paul (bror af Logan Paul) inkluderes i gruppen.

Det sker, efter den populære TikTok-bruger Justine Paradise i en længere video har anklaget den yngre Paul-bror for seksuelt overgreb.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Overgrebet skulle have fundet sted for over et år siden, da Paradise var på besøg i Jake Pauls hjem.

I videoen gennemgår Paradise tidslinjen for forholdet mellem hende og Jake, der igennem en periode havde udvekslet beskeder.

»Normalt plejer folk at respektere mig, hvis jeg ikke vil noget seksuelt med dem, så jeg troede, det var fint, at jeg fulgte med ham ind i hans soveværelse«, siger Paradise i videoen. »Og jeg troede, det var fint, at jeg kyssede ham, for jeg gik ud fra, at han ville stoppe, hvis jeg ikke ville mere end det«.

Ifølge Paradise brokkede Jake Paul sig over, at hun ikke ville have sex med ham, hvorefter han tilsyneladende forgreb sig på hende.

Jake Paul har endnu ikke kommenteret på anklagerne.

Det er dog ikke første gang, at han anklages for upassende opførsel af en kvinde. I 2018 udtalte hans ekskæreste Alissa Violet, at han havde misbrugt hende psykisk og fysisk.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af