Elon Musk driller Jeff Bezos’ penis-raket

Elon Musk driller Jeff Bezos’ penis-raket
Elon Musk. (Foto: Pool/Getty Images)
views

Årets trend blandt verdens rigeste mænd har været et kapløb om at nå længst muligt ud i rummet i deres egne raketter.

Især Amazon-grundlægger Jeff Bezos løb med opmærksomheden, da han i juli fløj op til kanten af det ydre rum i noget, der umiskendeligt lignende en penis.

Det er naturligvis ikke noget, som konkurrenten Elon Musk kan ignorere. Og da journalist Kara Swisher ved Code Conference spurgte ind til hans mening om Bezos-raketten, kunne han da heller ikke holde masken, skriver Insider.

Det startede ellers sobert, da Musk sagde, at »formen nok kunne have været anderledes«. Men da Swisher spurgte ind til, om formen faktisk havde en indvirken på Bezos’ tur ud i rummet, kunne Musk ikke dy sig.

»Hvis du kun flyver sub-orbitalt [hvor du ikke kommer i omløb, red.], kan din raket godt være kortere«, sagde Musk med en klar hentydning til, at raketten naturligvis var et fallisk symbol for Bezos’ ædlere dele.

Det er ikke første gang, at Musk og Bezos lægger sig ud med hinanden.

De har i længere tid konkurreret med hinanden i deres rumkapløb via deres firmaer Blue Origin, som ejes af Amazon-stifteren, og SpaceX, som Musk står bag.

Senest klagede Blue Origin over SpaceX og deres satellit-netværk, hvilket Musk også kommenterede på under interviewet med Swisher: »Du kan ikke sagsøge dig hele vejen til månen, uanset hvor gode dine advokater er«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af