Adele nægter at lave sange til TikTok: »12-årige skal ikke lytte til mit album«

Adele nægter at lave sange til TikTok: »12-årige skal ikke lytte til mit album«
Adele. (Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Med lanceringen af albummet ’30’ følger naturligvis en stor kampagne med fremstød på et hav af platforme – men ikke TikTok.

Det har Adele afsløret i et interview med Apple Musics Zane Lowe, skriver Insider. For selvom sangerindens team prøvede at overbevise hende om, at platformens teenage-målgruppen skulle kende til hende, blev det et klart nej.

»De sagde til mig, at ‘Vi skal sikre os, at de 14-årige ved, hvem du er’,« sagde hun. »Men altså, de har jo alle sammen mødre, og derfor er de også vokset med min musik, de her 14-årige«.

TikTok er de seneste år blevet en vigtig platform for flere kunstnere, heriblandt Lil Nas X, hvor deres sange ofte bruges til virale videoer og efterfølgende finder store succes hos de unge brugere.

Men i stedet for at udvide sin fanbase med yngre lyttere vil Adele hellere fokusere på at lave musik til sin egen generation, som kan nikke genkendende til de tematikker, hun synger om.

»Jeg vil hellere imødekomme de folk, der har brugt lige så lang tid i denne verden som mig og som har gået igennem de samme ting. 12-årige skal ikke lytte til dette album, det er for dybt til dem.«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af