Island tager tykt pis på Mark Zuckerberg i genial video for ‘Icelandverse’

Island tager tykt pis på Mark Zuckerberg i genial video for ‘Icelandverse’
Zack Mossbergsson i 'Introducing the Icelandverse'. (Foto: Screenshot fra YouTube)

Da Mark Zuckerberg for nylig præsenterede planerne for et stort anlagt metavers udviklet af Meta (tidligere kendt som Facebook), var det til stor underholdning for internettet.

Det tog nemlig ikke lang tid, før jokes og parodier baseret på Facebook-stifterens noget akavede præsentation dukkede op.

Og nu fortsætter det med en genial kampagne for Island, altså landet, der simpelthen har skabt deres helt egen univers: Icelandverse.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Videoen – som du absolut ikke må snyde dig selv for – er fyldt med små guldkorn og referencer. Ikke kun til Zuckerbergs vision for et metavers, men også de mange memes han har været inspiration for igennem tiden.

I front står Zack Mossbergsson, der er såkaldt Chief Visionary Officer. Og ja, både navn og titel er naturligvis fuldstændig opdigtede, men mandens mimik er en skræmmende tro kopi af Zuckerberg.

Selve Icelandverse beskrives som »ulig nogen anden oplevelse i en åben verden med ‘vers’ i navnet, fordi det faktisk er virkeligt«.

Samtidig understreges det også, at man ikke behøver et komisk par virtual reality-briller for at opleve Islands smukke natur, for det er jo ægte – det kræver bare, at du er fysisk til stede.

‘Introducing the Icelandverse’, som reklamen officielt hedder, er produceret af Inspired by Iceland – en kommunikationsplatform, der hjælper Island med at promovere landet og deres produkter.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af