Har Logan Paul lige brugt 23 millioner kroner på falske Pokémon-kort?

Har Logan Paul lige brugt 23 millioner kroner på falske Pokémon-kort?
Logan Paul med et Pokémon-kort. (Foto: Cliff Hawkins/Getty Images)

Da coronaen (også) hærgede i efteråret 2020, affødte det en ny hype for Pokémon-kort, der solgte for millioner i løbet af det, som mange kaldte en midlertidig boble.

Blandt nogle af køberne fandt man YouTube-stjernen Logan Paul, og selvom det nu er halvandet år senere, lader det ikke til, at hans interesse for de populære kort er stilnet af.

I slutningen af 2021 købte han nemlig en kasse med nogle af de mest eftertragtede Pokémon-kort, man kan få fingre, i for knap 23 millioner kroner.

Men nu viser det sig, at kortene måske er falske. Ifølge fanmediet PokéBeach er der flere ting, der tyder på, at kassen slet ikke er autentisk, men derimod et svindelnummer.

Selve kassen, som Paul har erhvervet sig, dukkede første gang op på den canadiske eBay, hvor den hurtigt vækkede mistanke i Pokémon-fællesskabet.

Det skyldtes ikke mindst, at sælgeren var villig til at sælge kassen til den endelige køber for kun 155 kroner som helt almindelig pakkepost.

Derudover opførte sælgeren sig mistænkeligt, blandt andet ved at skifte brugernavn for at dække over en tvivlsom historik på platformen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Siden da har kassen med de værdifulde kort alligevel formået at bevæge sig rundt blandt interesserede købere, som tydeligvis har haft penge nok til at ignorere de efterhånden mange beviser.

Selve historien er ret fascinerende, så hvis du vil vide, hvordan man starter et potentielt svindelnummer med en papæske, der måske (ikke) indeholder værdifulde kort, bør du læse hele gennemgangen hos PokéBeach.

Siden kontroversen er startet, har Logan Paul skrevet på Twitter, at han vil få kassen og dens indhold verificeret af Baseball Card Exchange, som autentificerer af samlekort.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af