Logan Paul brændte 23 millioner kroner af på falske Pokémon-kort

Logan Paul brændte 23 millioner kroner af på falske Pokémon-kort
Logan Paul. (Foto: Cliff Hawkins/Getty Images)

Da YouTube-stjerne Logan Paul i slutningen af 2021 købte en kasse med ekstremt eftertragtede Pokémon-kort, virkede det næsten for godt til at være sandt.

Der var nemlig en del røde flag ved handlen, der lød på 23 millioner kroner, og nu viser det sig, at det hele naturligvis var et stort svindelnummer. Det afslører Paul selv i en video på YouTube.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kassen med Pokémon-kort skulle – hvis altså det hele havde været sandt – indeholde adskillige sjældne udgaver, som man bare ikke lige kan få fingre i.

Derfor havde flere Pokémon-eksperter indikeret, at kassen formentlig slet ikke var fyldt med det, som Paul på papiret havde betalt for.

Problemet var bare, at ingen helt vidste, hvad der faktisk gemte sig i papkassen, fordi den var tapet til med officiel tape fra et anerkendt firma, der autentificerer samlekort.

Alle gik derfor ud fra, at autentificeringen var godkendt, hvilket altså ikke er tilfældet. Derfor har Paul, ifølge mediet TMZ, også allerede modtaget en kompensation på samtlige 23 millioner kroner.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af