Cardi B sletter Twitter-profil efter kontrovers med fans

Cardi B sletter Twitter-profil efter kontrovers med fans
Cardi B. (Foto: Arturo Holmes/Getty Images)

Cardi B har tilsyneladende slettet sin Twitter-profil efter en ophedet diskussion med utilfredse fans, efter hun udeblev fra søndags Grammy-show.

Det fik flere brugere (og åbenbart også Nicki Minaj-fankontoer) op i det røde felt, hvor de bagefter var ude med riven efter rapperen og hendes børn, skriver Complex.

»Jeg sletter min Twitter-konto, jeg sværger, jeg hader den her fucking fanbase«, skrev hun i et nu slettet opslag.

»De klovne sviner mine børn, fordi de troede, jeg skulle med til Grammy-uddelingen, og det skulle jeg ikke, hvad fuck sker der?«.

Kulminationen kommer efter en periode med et anstrengt forhold mellem Cardi B og hendes følgere, der hungrer efter ny musik som opfølgning til ‘Invasion of Privacy’, rapperens seneste album, der udkom i 2018.

På Twitter har hun dog ikke lagt fingre imellem, når efterspørgsler er strømmet ind. I stedet har hun taget til genmæle med kommentarer som »Sut min pik«.

Kort tid efter deaktiveringen af hendes Twitter-profil dukkede Cardi B op på Instagram Live, hvor hun forklarede, at hun ikke tog til showet, fordi hun kun var nomineret til én pris, som hun i øvrigt ikke forventede at vinde.

Samtidig kritiserede hun også de fans, som havde inkluderet hendes søn i deres tweets: »Hvis du sviner mig, hvorfor fanden nævner du så min søn?«

Det er ikke første gang, at Cardi B og hendes fans ender i en infight, hvor hendes børn af uransagelige årsager også involveres.

Således skete det samme i kølvandet på et billede af hendes nyfødte søn, ligesom hun før har taget til genmæle overfor brugere online, som gjorde grin med hendes kæreste, rapperen Offset.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af