Madonna giver fingeren til sine haters efter bizarre TikTok-videoer

Madonna giver fingeren til sine haters efter bizarre TikTok-videoer
Madonna. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Madonna har altid gjort sin helt egen ting, og det er ikke meget anderledes på TikTok, hvor hun er særdeles aktiv med en nærmest konstant flod af små klip.

En del af dem promoverer naturligvis hendes musik, men det er flere kortvarige videoer af popdronningen selv, som har grebet fans på det sidste, for de begynder at virke mere og mere absurde.

Det kulminerede for nylig med et klip, hvor Madonna holder kameraet helt oppe i sit ansigt, der er prydet af et filter, imens hun nynner med på et remix af ‘Frozen’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Videoen fik flere fans til at gå i selvsving, for imens Madonna er kendt for at have en ufiltreret tilstedeværelse på ikke kun TiKTok, men også andre platforme som Instagram, så var der et eller andet off.

»Helt ærligt, det her skræmmer mig«, lød det lettere ironisk fra en fan, imens en anden skrev: »Jeg glemte helt, hun var pensionist«.

Imens kommentarerne var med et glimt i øjet, tog det dog en drejning, da en anden video fra samme seance (sangerinden bærer samme smykker og sidder foran samme baggrund) dukkede op kun for at blive slettet igen.

I den nu slettede video, som senere er dukket op på Twitter, ser hun for det utrænede øje fuldstændig stegt ud, og blandt Twitter-brugerne spekuleres der da også i, at hun faktisk er på stoffer.

Sandheden er dog nok nærmere, at hun har puttet så mange filtre på, at hun efterhånden er uigenkendelig – en lettere komisk konklusion på videoerne, hvis man troede, at hun var på slingrekurs.

At Madonna, som var hun en erfaren troll, tager pis på sine kritikere virker i øvrigt ganske sandsynligt, hvis man tjekker hendes video ud, der kom op i kølvandet på de to omdiskuterede klip.

Her ser det umiskendeligt ud til, at hun til tonerne af Yung Leans ‘Ginseng Strip 2002’ giver de kritiske røster en slet diskret fuckfinger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Når Madonna ikke har travlt med de mere bizarre videoer, nyder hendes musik godt af en større renæssance på netop TikTok med diverse remix af klassikeren ‘Frozen’, som vi i uge sidste uge inkluderede på listen over ugens top tracks.

Det lader dog til, at det er ved at tage lidt overhånd. I så fald er flere brugere brugere begyndt at bede ikonet om at tage en slapper.

»Madonna, lad nu sangen være i fred, nok er nok«, lyder det med versaler i kommentarfeltet på et af de mange klip.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af