Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – superkalkuleret TikTok-remix af Madonna-klassiker overrasker

Ugen har budt på masser af udgivelser. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – superkalkuleret TikTok-remix af Madonna-klassiker overrasker
070 Shake. (Foto: Dan Regan/PR)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Madonna & Sickick feat. 070 Shake ‘Frozen’

Madonna-hittet ‘Frozen’ fra den mesterlige 1998-plade ‘Ray of Light’ har haft renæssance på TikTok takket være et remix fra produceren Sickick. Og kalkuleret som altid har Madonna (og hendes pladeselskab) forsøgt at alliere sig med unge kunstnere for at forlænge remixets levetid via endnu flere udgaver.

For en måned siden resulterede det i en tilforladelig version af remixet, der byder på en gæsteoptræden fra afrobeats-sangeren Fireboy DML. Denne uge har Madonna så inviteret det melodiøse, emo-kanaliserende trap-talent 070 Shake med på skæringen.

Og 070 Shakes kølige melankoli fungerer overraskende godt over lyden på ‘Frozen’-remixet.

Sickicks produktion er i forvejen trap-klingende, så derfor er det egentlig ikke noget under, at 070 Shake behersker det så godt. Det er nærmest en helt ny 070 Shake-sang fra bunden, hvor Madonna kun bidrager med omkvædet og melodien i backingvokalerne. Så selv hvis det her bare er et cash-in på en TikTok-trend, er det et ualmindeligt gennemført et af slagsen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Harry Styles ‘As It Was’

20. maj udgiver Harry Styles den imødesete efterfølger til succesalbummet ‘Fine Line’ fra 2019 – i god tid, så man kan lære alle sangene udenad, inden hans Royal Arena-visit 3. juli. Pladen bliver betitlet ‘Harry’s House’, og den energiske poprockbasker ‘As It Was’ er første lyd derfra.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Senso ‘Everywhere I Go’

Poprock-supergruppen Senso er noget af det mest lovende på den danske indiescene disse dage, og ‘Everywhere I Go’ viser mange af deres talenter flot frem: De har styr på rige, dansable lydbilleder, inficerende omkvæd og en over-the-top-ness i vokalen, man ikke ser meget til herhjemme i jantelovens land. ‘Everywhere I Go’ er sidste singleudspil inden debutalbummet ‘The Void in Us’ lander 22. april.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Open Mike Eagle feat. R.A.P. Ferreira, Still Rift & Video Dave ‘Multi-Game Arcade Cabinet’

Nørd-rapperen over dem alle må vel være Open Mike Eagle, hvis seneste album forankrede beskrivelser af traumer og en skilsmisse i et stort anime-forbrug. ‘Multi-Game Arcade Cabinet’ blander atter denne fascination af nørdkultur med mere alvorlige emner, og han har fundet tre kolleger, der endda formår at gøre dette til et tidligt bud på årets posse-cut.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Angel Olsen ‘All the Good Times’

Det er nærmest ikke til at huske, men da Angel Olsen for et årti siden gjorde entre, vakte hendes indierock interesse grundet de spændende country-indflydelser. Det vender hun tilbage til på det rendyrkede countrytrack ‘All the Good Times’, der oser af dejlig rural stemning, Sangen peger frem mod albummet ‘Big Time’, der udkommer 3. juni.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Yung Lean ‘Trip’

Vi tænker det også: Hvordan i alverden har Yung Lean gået hele sin karriere uden at udgive en sang ved navn ‘Trip’ før nu? Kultrapperens seneste omgang snaldrede synth-psykedelia stammer fra albummet ‘Stardust’, der udkommer 8. april.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. 42 Dugg & EST Gee ‘Everybody Shooters Too’

Sidste uge anbefalede vi ‘Free the Shiners’ af rapduoen 42 Dugg & EST Gee – to stemmer, der komplementerer hinanden perfekt. Den høje standard fortsætter på andensinglen fra deres kommende fællesalbum ‘Last Ones Left’, der når at gøre stort indtryk på under to minutter, blandt andet grundet et insisterende, brummende klaverbeat.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Dopha ‘Pity Party’

Trommer a la Kanye Wests ‘Black Skinhead’ og la-la-vokaler a la Kylie Minogues ‘Can’t Get You Outta My Head’? Kombinationen fungerer overraskende godt. Det er den danske popkunstner Dophas hidtil mest højlydte sang, der især mod slutningen får hende ud i noget vrede, vi ikke har set hende omfavne før.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Flume feat. Caroline Polachek ‘Sirens’

Den eventyrlystne australske producer Flume fungerer så godt i samarbejde med Caroline Polacheks luftige, højtragende vokal, at det næsten er underligt, at de ikke har samarbejdet før. Men denne single gør os i hvert fald spændte på Flumes collab-tunge 2022-album ‘Palaces’, der udkommer 20. maj.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Denzel Curry feat. 454 ‘Sanjuro’

Den indadskuende tone på albummet ‘Melt My Eyez See Your Future’ giver ikke meget plads til den slags moshpit-bangers, der ellers er Denzel Currys ekspertise. Men ‘Sanjuro’ formår at være både reflekterende og en bragende skæring, der nærmest lyder af teenagere, der kaotisk vælter ind i hinanden.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af