Premiere: Supergruppe fra undergrunden kigger frem med et brag af en popsang

Premiere: Supergruppe fra undergrunden kigger frem med et brag af en popsang
Senso. (Foto: Phie Beckett Stenbæk)

For mange kokke fordærver maden. Eller hvad? I musikkens verden har sammenskudsgilder mere end ofte resulterer i mudrede slutprodukter, men nogle gange går delene jo bare op i den famøse højere enhed.

Danske Senso bestod på sidste års debut-ep ‘Drifter94’ udelukkende af Jens Konrad fra den elektroniske duo Lyra Valenza, men i projektets anden fase er der sket ting og sager.

Nu består Senso ud over Konrad af medlemmer fra rockbandet Josiah Konder, krautbandet Lød, postpunk-gruppen Deadpan og Personal Assistent. En slags supergruppe fra den danske undergrund, som vi døbte dem, da Senso-singlen ‘Arrows’ i slutningen af sidste år var at finde på vores Top Tracks-liste.

I dag har vi så premiere på ‘Is It True’, den anden single fra Sensos kommende debutalbum ‘The Void In Us’, der udkommer til april. Og her står det soleklart, at medlemmerne ikke hiver og trækker hinanden i forskellige retninger, men i stedet samles om noget mere simpelt: Ekstremt vellydende poprock med spidsfindige input og skarpe melodier.

‘Is It True’ er et underspillet brag af en popsang, der blandt andet bæres frem af det atmosfæriske beat og Konrads ekstremt indlevende vokalpræstation, der dykker ned i en tematik om det at være alene – og at øve sig på, at det er okay.

En tekst, der rent stemningsmæssigt adskiller sig rimelig meget fra den gennemkitschede karaokemusikvideo – kontrast for fuld skrue.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sensos debutalbum lander på en endnu uspecificeret dato i april, og gruppen holder releasefest på Christianshavns Beboerhus 22. april, hvor de vil spille hele pladen.

Senso er Jens Konrad, Albert Hertz, Mads Uldum, Sofie Westh og Oliver Møller Nehammer.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af