Top Tracks: Hør ugens syv bedste nye sange – poppet pletskud, perfekt remix og Noah Carter feat. Hans Philip

Ugen har budt på masser af udgivelser. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens syv bedste nye sange – poppet pletskud, perfekt remix og Noah Carter feat. Hans Philip
Normani. (Foto: PR)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Kamma ‘Good Daughter’

Den danske altpop-komet Kamma har udgivet sin muligvis bedste sang hidtil i form af den Caroline Polachek-klingende ‘Good Daughter’, der handler om hendes kamp med lavt selvværd, især med udgangspunkt i hendes ingenlunde ukomplicerede forhold til sin far. Det er første single fra Kammas debutalbum, der lander til foråret.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Senso ‘Arrows’

Det stadig relativt spæde poprockprojekt Senso har vokset sig fra at være et enmandsprojekt til at være en slags supergruppe fra den københavnske undergrundsscene. Medlemmer fra Deadpan, Josiah Konder, Lød, Personal Assistant og Lyra Valenza mødes her på den første single, de udgiver som fuldt band, og resultatet er både velklingende, catchy og højdramatisk.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Noah Carter feat. Hans Philip ‘Free Solo’

Noah Carter er aktuel med sit tredje album, ‘Carter the Kid’, og på en af vores favoritsange arbejder han sammen med en anden dansker, der ligesom Carter opererer med internationalt format inden for krydsfeltet mellem r’n’b og hiphop. De to syngende rappere indtager en dynamik, der minder lidt om den klassiske dynamik mellem Frank Ocean og Tyler, the Creator – og det lyder skønt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Luster ‘Burn All Bridges’

Danske Luster har gang i noget, der minder om en mere højtråbende, sprælsk udgave af David Bowies Berlin-lyd. Sangen handler om, når man begynder at kaste med skældsord efter folk, man ikke kender, blot på grund af forskellige holdninger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Normani feat. Kaytranada ‘Wild Side (Kaytranada Remix)’

Kaytranada forstår som få andre at skabe fængslende elektroniske soulgrooves – og Normanis stemme passer perfekt ind i det univers. Det er derfor et oplagt match, når han remixer Normanis ‘Wild Side’ og gør den endnu mere sjælfuld og rig i lyden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Sevdaliza ‘The Great Hope Design’

Iransk-hollandske Sevdalizas triphoppede artpop fik lidt af et gennembrud med sidste års album ‘Shabrang’. Hun fortsætter den høje standard på denne single, der både lyrisk og instrumentalt er noget af det mere makabre, hun har udgivet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Nick Cave & Warren Ellis ‘We Are Not Alone’

Efter mesterværket ‘Carnage’ fra tidligere i år fortsætter Nick Cave med endnu en duoudgivelse med Warren Ellis frem for mere Bad Seeds-materiale. Deres næste udspil er soundtracket til en dokumentar ved navn ‘La Panthére des Neiges’ – et soundtrack, der lander 17. december. Den ømme førstesingle ‘We Are Not Alone’ viser de to herrer fra deres mest sårbare, indadskuende side.

Følg Soundvenue Top Tracks-playlisten på Spotify:

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af