Nu proppes der endnu flere reklamer ind i dit Instagram-feed

Nu proppes der endnu flere reklamer ind i dit Instagram-feed
Instagram. (Foto: Jakob Owens/Unsplash)

Hvis du allerede synes, at Instagram flyder over med irriterende annoncer, så skal du ikke glæde dig til den kommende fremtid på platformen.

Meta, som ejer Instagram, lider under en dalende omsætning fra netop annoncer, og derfor vil de introducere endnu flere reklamer på det sociale medie i et forsøg på at skrue op for indtægterne. Det skriver TechCrunch.

Imens tiltaget formentlig giver mening på bundlinjen, så bliver den store taber dig, der til dagligt scroller igennem Instagrams mange opslag.

For uanset om, du kigger igennem en profils feed eller blot stener videoer, så vil der nu blive indsat annoncer, hvor vi ellers tidligere har sluppet for dem.

Et af de steder i appen, hvor de nye annoncer bliver synlige, er på profiler, hvor man normalt kan scrolle igennem en persons opslag uden at blive forstyrret. Det ændrer sig altså fremover.

Samtidig vil Reels nu blive afsluttet af såkaldte post-loops, som består af korte videoannoncer, der bliver afspillet, når du er færdig med at se en video.

Tankegangen bag dette tiltag er angiveligt, at det skal få brugere til at se flere Reels frem for at gentage den samme video, fordi de fristes til at skippe videre, lige så snart en reklame dukker op.

På papiret lyder det som en godt og grundigt træls funktion, men nu ved du altså, hvad der er på færde, hvis du lige pludselig føler, at Instagram sejler i endnu flere annoncer end normalt.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af