Nu kommer BeReal til Instagram

Nu kommer BeReal til Instagram
Selfie. (Foto: Good Faces/Unsplash)

Instagram har annonceret, at de har to nye funktioner på vej, og hvis du bruger BeReal, kommer i hvert fald én af dem til at virke særdeles velkendt.

Den første nye tilføjelse er Notes, altså noter, som består af op til 60 tegn og emojis, som du kan poste i andres indbakke – du kan vælge mellem folk, som også følger dig, eller nære venner – hvorefter de kan svare på den.

Noten, som du fremover kan bruge i stedet for at misbruge dine stories til korte spørgsmål, vil være synlig i 24 timer, og alle svar sendes direkte til din indbakke.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den anden funktion er derimod taget direkte ud af BeReal og blev faktisk allerede lækket tilbage i august, men er nu officiel.

Tilføjelsen kaldes Candid, der dækker oprigtige øjeblikke, som du poster i dine stories uden den store opstilling eller forberedelse.

Der er bare lige et lille men – du kan nemlig kun se andres Candid Stories, hvis du poster en candid (ja, det kaldes de), altså ligesom hos BeReal, hvor du selv skal deltage i legen for at se andres indhold.

Der vil komme daglige notifikationer fra Instagram som en påmindelse om, at du kan starte din række af candids, men dette kan heldigvis slås fra.

Begge funktioner rulles ud i den kommende periode, så de burde lande i din app inden længe, hvis du endnu ikke har adgang til dem.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af