Fans starter viral kampagne for at genoplive droppet Netflix-serie

Fans starter viral kampagne for at genoplive droppet Netflix-serie
Alba Baptista i 'Warrior Nun'.

Det faldt ikke i god jord, da Netflix i december aflyste ‘Warrior Nun’ med Alba Baptista i hovedrollen efter kun to sæsoner.

Serien, hvis første sæson fik fire stjerner hos Soundvenue, hvor den blev kaldt »den spirituelle efterfølger til ‘Buffy’«, havde ellers markeret sig positivt hos både kritikere og publikum, men det var åbenbart ikke nok til at overbevise streamingtjenesten.

Det resulterede indledningsvist i en knap så succesfuld kampagne på sociale medier under titlen #SaveWarriorNun, som nu vækkes til live igen under et nyt navn, skriver Screen Rant.

Denne gang er fanbasen mere direkte, hvis det overhovedet er muligt, i deres budskab, der nu samles under kampagen Netflix correct your mistake.

Frasen har været en stor succes online, hvor den de sidste dage har været blandt Twitters mest populære hashtags blandt de fans, der kræver, at Netflix ombestemmer sig.

Selvom man må rose seriens loyale tilhængere for deres ihærdighed, så er der nok tvivl om, hvor stor en effekt selve kampagnen faktisk får.

Det virker i hvert fald noget nær utænkeligt, at Netflix bukker under for presset online – de er trods alt vant til det efterhånden, da de har erfaring med denne slags kritiske fanbevægelser, der ofte dukker op, når serier får øksen.

Der er dog ikke helt slukket for håbet om en tredje sæson. Seriens skaber, Simon Barry, udtalte i december sidste år, at han ville undersøge mulighederne for at videreføre ‘Warrior Nun’ hos et andet netværk eller streamingtjeneste.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af