De bedste sneaker-modeller til jakkesættet, sommervarmen, kontoret og træningscenteret

Vi udpeger forårets bedste gummisko til specifikke formål.

SUIT2

 

Til jakkesættet

Det mest oplagte valg til de mere formelle arrangementer ville være et par brogues, wingtips eller loafers, men man også sagtens finde et par sko på sneakerhylden. Her er tre bud.

 

common projects

 

Common Projects ‘Achilles Low’
Det bliver utroligt svært at komme udenom Common Projects’ fodtøj, hvis man går efter et par sneakers til sit jakkesæt. Med sine stilrene silhouetter rammer det New York-baserede mærke oftest plet, som her med ‘Achilles Low’ i sort læder.
2.300 kr. hos Goods Cph

 

MARGIELA

 

Maison Martin Margiela ‘Replica’
Maison Martin Margielas nyfortolkning af en klassisk, østrisk silhuet fra 70’erne vil til evig tid være en af de mere elegante, high-end sneakers på markedet. Her ses den i subtilt farvevalg med mørkegråt ruskind og læder oven på en brun sål.
Ca. 2.400 kr. hos Mr. Porter

 

nigo

 

Adidas ‘Stan Smith CF Nigo’
Adidas har smidt mange udgaver af deres ikoniske ‘Stan Smith’ på gaden over det seneste år, men en af de mere spændende versioner er denne ‘Stan Smith CF’, der er blevet til i samarbejde med japanske Nigo. Designet er nøjagtigt det samme som den originale med den forskel, at skoens lukkemekanisme er velcro fremfor snørrebånd.
800 kr. hos Rezet Store

 

Find de bedste sneakers til sommervarmen, kontoret og træningscenteret på de følgende sider.
shorts1

 

Til sommeren

Den danske sommer – eller i hvert fald foråret – står for døren, og derfor virker det ganske naturligt at tage et kig på, hvilke sneakers der vil tage sig godt ud med et par shorts, når vi skal en tur ud i sommersolen.

gel lyte 5

Asics ‘Gel Lyte 5’
‘Gel Lyte’-linjen ser ikke ud til at miste momentum foreløbigt, og de japanske sneaker-magere sætter deres ‘Gel Lyte 5’ i fokus til foråret. Her kommer skoen i en overdel af gråt ruskind og mesh med neopren-sok og matchende snørebånd.
1.000 kr. hos Shoe Chapter

purcell

 

Converse ‘Jack Purcell OX’
Når solen kommer frem, er det påkrævet at have mindst ét par lette kanvassneakers i garderoben. Et godt eksempel på dette er Converses ‘Jack Purcell’, der til de varmere dage kommer i en kridhvid overdel med blå detaljer.
Ca. 960 kr. hos Nitty Gritty

 

puma

 

Puma ‘R698’
Hvis komforten skal i højsædet, kan det trygt anbefales at gå efter Pumas ‘R698’-sneaker, der her kommer i en overdel af ruskind. Grunden til at netop denne er perfekt til det danske sommervejr er, at skoens overdel er perforeret, så fødderne bedre kan ånde.
950 kr. hos Rezet Store

kontor

 

Til kontoret

Det er en udbredt misforståelse, at man på kontoret tropper op i sorte laksko. Tværtimod. Der findes rigeligt med sneakers, der i subtilt design kører deres relevans hjem på silhuet og komfort. Her er tre af de bedste bud.

 

eytys

 

Eytys ‘Mother Suede’
Svenske Eytys løb i 2013 stormløb på sneakermarkedet, da de på kort tid bed sig fast med stilrent design. Deres flagskib af en sko, ‘Mother’, kommer denne sæson i en overdel af tofarvet ruskind oven på den karakteristiske tykke midtersål.
Ca. 1.440 kr. hos Matches Fashion

 

slip

 

Vans ‘OG Classic Slip On LX’
Nogle gange er det vigtigt at værdsætte de simplere ting. Et eksempel på dette er Vans’ seneste take på den udødelige slip-on. Til foråret kommer denne i en overdel af sort kanvas oven på en hvid Waffle-sål. Man behøver ikke så meget mere end det.
Ca. 650 kr. hos Norse Store

 

undftd

 

Adidas Consortium x Undefeated ‘Superstar 80’s’
2014 var Stan Smiths år, og det ser ud til, at 2015 står i ‘Superstars’ tegn. Der bliver lagt godt for land her, hvor Adidas’ ‘Consortium’-linje er teamet op med Undefeated og har skabt en hvid overdel med reptilske og råhvide detaljer.
1.100 kr. hos Wood Wood
TECH-viaendclothing

 

Til træningscenteret

Det er givet, at der findes et væld af sneakers til træning, men folk i det danske gadebillede kommer ofte til kort, når det handler om veldesignet træningsfodtøj. Her er tre bud på en sneaker, der både er cool på gaden og i træningscenteret.

 

LUUU

 

Nike x Undercover ‘Gyakusou Lunaracer+ 3’
Nike forsætter deres længerevarende samarbejde med Jun Takahashis Undercover, hvor de under navnet Gyakusou leverer moderigtigt løbetøj. Til foråret har Takahashi genfortolket Lunaracer+ 3’eren, der her kommer i overdel af printet mesh med Flywire-teknologi og Lunar-sål.
Ca. 1.050 kr. hos Trés Bien Shop

 

BOOST

 

Adidas ‘Energy Boost’
Da Adidas for få år siden smed deres ‘Energy Boost’ på gaden, viste det tyske mærke, at det snildt kan følge med konkurrenterne, når det kommer til veldesignede løbesko. Kør den clean og hop i den hvide version, der er perfekt til det danske forår.
1.300 kr. hos Adidas

 

new-b

 

New Balance ‘890 Blue Tab’
New Balance lancerede i 2013 deres ‘Blue Tab’-linje med det formål at designe funktionsdygtigt fodtøj til livsstilskunder, der stadig kan fungere til dagligt brug. Her rammer mærket plet med deres ‘890’er i en mørk, olivengrøn overdel med ‘Revlite’-sål.
Ca. 550 kr. hos 43einhalb.com

Læs også: Forårets 10 bedste sneakers til herrerne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af