Astrid Andersen og ASAP Ferg slipper kung fu-modefilm

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den danske designer Astrid Andersen viste i lørdags sin SS16-kollektion under herremodeugen i London til flotte roser fra pressen – se billeder fra showet her nedenfor.

Det er da også en af Andersens stærkeste kollektioner længe. Inspireret af en tur til Shanghai var den et sammenkog af referencer fra kung fu-film, hiphopscenen og designerens altid tilstedeværende basket- og street-referencer.

ASAP Ferg havde lavet showets soundtrack særligt til Astrid Andersen, og nu har de to sluppet kortfilmen ‘Water’, der viser rapperen iført den nye kollektion i et passende kung fu-scenarie.

De to har tidligere samarbejdet i forbindelse med Astrid Andersens kollektion for Topman i 2014, som ASAP Ferg var model for. Også på hjemmefronten har Astrid Andersen samarbejdet med en rapper, da hun forrige år arbejdede tæt sammen med Ukendt Kunstner i forbindelse med sin deltagelse i ‘DANSK Design Talent – Magasin Prisen’.

Læs også: Interview med Astrid Andersen: Når blonder møder basket

aa_split_1Astrid Andersens SS16-kollektion
aa_split_2

 

aa_split_3

 

aa_split_4

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af