Roskilde Festival gør det nemmere at finde en fest i samarbejde med party-app

Roskilde Festival gør det nemmere at finde en fest i samarbejde med party-app

Det kan være svært at holde overblikket over alle de uofficielle fester og vilde oplevelser, der opstår på Roskilde Festival. Men i et samarbejde med party-appen Heaps vil festivalen gøre det nemmere at koble grupper af venner med fælles interesser. Det kan vel bedst forklares som en slags matchmaking for fester.

Heaps er allerede en relativt veletableret app med over 70.000 brugere og omkring 20.000 aktive brugere til årets Distortion. Det fungerer ved at oprette grupper af venner på appen, som kan hashtagge forskellige interesser, såsom #ølbowling, #morgenfest eller #KendrickLamar. Ud fra disse hashtags kan man finde og mødes med grupper med samme interesser.

I anledning af Roskilde Festival har Heaps fået en lille ekstra feature. Du kan nemlig udover hastaggene tilføje destinationen ‘Roskilde Festival’, så du kan se alle andre grupper, der også deltager i festivalen. Du kan på den måde scanne hele pladsen for fester på et øjeblik og se, om der foregår noget, der matcher dit og din gruppes humør.

Du får adgang til matchmaking-herlighederne ved at downloade Heaps som normalt.

 

Læs også: Apps, højtalere og hardware: Det mest essentielle grej til festivalsæsonen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af