Sociale medier koger: Er Radio24syvs Kirsten Birgit død?

Det havde været under opsejling længe, men i dag kollapsede seniorkorrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm for rullende mikrofoner i studiet midt inde i den daglige nyhedsudsendelse ‘Den Korte Radioavis’Radio24syv.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lyttere kunne live opleve hvordan, hun først blev dårlig, siden gispede at hun havde privat sundhedsforsikring, hvorefter hun faldt om på gulvet i studiet. Her fik hun hurtigt hjælp fra ambulancefolk, inden udsendelsen blev afbrudt. Og det blot dagen efter at hende og medvært Rasmus Bruun havde været i biografen og se ‘Terminator: Genisys’.

Det har affødt et hav af forfærdede reaktioner på de sociale medier.

Der er dog det lille ‘men’, at Kirsten Birgit er en fiktiv karakter spillet af Frederik Cilius. At lytterne kerer sig så meget om en optænkt rolle, sætter en tyk streg under den succes, satireprogrammet ‘Den Korte Radioavis’ har opnået på en enkelt sæson. Nu går spekulationerne på, om det blot var en genial cliffhanger at gå på sommerferie på eller om Kirsten Birgit døde på den eneste måde hun kunne – i live-radio.

Med til spekulationerne hører, at Kirsten Birgits kollaps skete, da hun netop var i færd med at levere den ugentlige ‘Kulturkanyle’ omkring ‘Terminator’-filmen under titlen »I Won’t Be Back«.

Herunder kan du se Politikens kulturanmelder Katrine Hornstrup Ydes billede. Den stribede klump på gulvet er Kirsten Birgit, der er drattet om.

Kirsten Birgit
Her på redaktionen krydser vi fingre for, at Kirsten Birgit og hendes private sundhedsforsikring klarer skærene.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af