Ni skarpe sneakers til kvinderne

Adidas_Tubular
Adidas Tubular Runner Primeknit ‘Snake Pattern’
I denne sæson har man næste ikke kunnet komme uden om Adidas’s Tubular Runner-model, og nu topper de lige det hele ved at lancere den i en Primeknit-version. Den vævede overdel er lavet i et flot leopardmønster i sort og grå.
1.050 kr. hos Overkill

Vans_Murakami
Vault by Vans x Murakami
Den japanske popkunstner Takashi Murakami er kendt for at blande elementer fra popkulturen med eksempelvis japanske tegneserier – og det har han gjort virkelig flot i dette samarbejde med Vans’ premium-label.
799 kr. hos Storm

Asics_Colette 
Colette x Asics Gel-Lyte III
Den ikoniske model Gel-Lyte III har 25-års jubilæum, og det fejrerAsics med et samarbejde med den franske konceptbutik Colette, hvis logo afspejles i printet. Skoen har allerede haft release i Colette og kommer til Danmark på lørdag, hvor den har release i Naked.
Sælges fra på lørdag hos Naked

Nike_Huarache

Nike Huarache NM
Den nyeste model i Huarache-familien og er lavet i en helt let og fleksibel konstruktion og er kendetegnet ved Dynamic Flywire-snørebåndene, der lige giver skoen et mere stilet twist.
1.100 kr. hos Støy Munkholm

Reebok_Insta 
Reebok Instapump Fury OG
Instapump’en er fra 1994, og denne triple white-udgave er lavet i samarbejde med den japanske butikskæde Atmos, som var en af frontløberne i forhold til at lavet collabs med store sneaker-brands.
1.100 kr. hos Sneakersnstuff

Puma_BlaxeOfGlory
Puma ‘Blaze Of Glory’ DKNSTRKT Pack
Puma har netop lanceret DKNSTRKT Pack, som indeholder de ikoniske modeller fra 90’erne, XS850 og Blaze of Glory, i brun og sort. Denne sorte Blaze of Glory er i sort læder og ruskind.
1.199 kr. hos Caliroots

Adidas_Ultra_Boost
Adidas Energy Boost
Boost-teknologien i sålen er et unikt oppusteligt plastikmateriale, som giver en god støddæmpning ved fx løb. Overdelen er lavet af åndbar Primeknit og giver en god støtte omkring foden.
1.199 kr. hos Sneakersnstuff

Nike_Presto
Nike Air Presto QS
Nike Air Presto’en så første gang dagens lys i 2000, og siden er den blevet en af Nikes mest populære løbesko. Skoen er designet, så den føles som en t-shirt til din fod, pga den sokke-lignende silhuet. Prestoen var en af de første sneakers til at bruge allover-print, og derfor er det genialt, at Nike har valgt at genoptrykke dette ‘gamle’ lightning-print.
1.100 kr hos Naked

Nike_Huarache
Nike Air Huarache Run
Tinker Hatfield har designet en stor del af Nikes ikoniske sko, blandt andet deres Air Huarache, som først gang blev lanceret i 1991. Tinker var meget glad for at stå på vandski og har overført sin lidenskab til modellen i form af neoprendetaljerne.
1.100 kr. hos Støy Munkholm

Læs også: 11 hvide sommer-sneakers til kvinderne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af