11 hvide sommer-sneakers til kvinderne

Du bliver nødt til at eje et par hvide sneakers denne sommer. Vælg mellem ikoniske modeller og nye styles.

NikeAirMax

 

Nike Sportswear Air Max 1 Ultra Essential
Air Max-modellen kommer man altså ikke udenom denne sommer. Denne helt hvide udgave er lavet både i læder, mesh og stof, og det giver en sommerlækker og åndbar overflade.
Cirka 1.000 kr. hos Overkillshop.com

Eytys

 

Eytys Mother Canvas
Hvis man ikke er til det helt sporty look, så laver svenske Eytys virkelig fine gummisko. Denne ‘Mother’-model er lavet i kanvas og har fine detaljer som lilla strap ved hælen og flotte korksåler.
849 kr. hos Shelta.eu

AdidasFlux

 

Adidas ZX Flux
Sidste år lancerede Adidas Flux-skoen, som er i familie med 80’ernes ZX 8000, med app’en MIZXFLUX. Her kan du oploade dine egne billeder og få dem printet på dine helt egne sko. Denne sommerudgave er dog helt uden print, og overfladen er vævet stof.
759 kr. hos Sneakersnstuff.com

ReebokFurylite

 

Reebok Furylite
Furylite er lillesøsteren til Reeboks Pump Fury-model og er perfekt til en varm sommer, da hullerne i siden giver den perfekte udluftning. Selve skoen er også meget lettere end Pump Fury’en, så det føles nærmest, som om man ikke har noget på fødderne.
699 kr. hos Stormfashion.dk

NikeRoshe

 

Nike Sportswear Roshe Run Breeze
Roshe Run er efterhånden set i alverdens farver, materialer og prints, her går Nike helt tilbage til udgangspunktet med en nyklassiker i kridhvidt åndbart mesh.
799 kr. hos Shelta.eu

AdidasTubular

 

Adidas Tubular Runner
90’ernes Turbular er blevet nyfortolket. Det er en super lækker sko, der nærmest føles som en neoprensok, når man tager den på fødderne.
850 kr. hos Stoy-munkholm.com

AdidasSuperstar

 

Adidas Originals Superstar Foundation
I 1969 sendte Adidas deres første Superstar på gaden. Skoen var lavet til basketballspillere og med den nu ikoniske gummibeklædning på fronten, fik den øgenavnet ‘Shelltoe’. Men det var først i 1983, at en lille rapgruppe ved navne Run-D.M.C. gjorde den verdenskendt med dette nummer.
700 kr. hos Nakedcph.com

PimaCourt

 

Puma Court Star NM
Når vi nu er ved klassikere, skal det lige nævnes, at denne Puma-tennissko, som oprindeligt er fra 80’erne, er blevet båret af tennislegenden Boris Becker. Det er en rigtig fin detalje, at logostriberne på siden er perforerede ind i siden.
850 kr. hos Stoy-munkholm.com

Nike

 

Nike Air Force 1
Klassikeren over dem alle og den sneaker, der altid vil være blandt de flotteste i helt hvid. Det er måske ikke en udpræget sommersko, da den godt kan være lidt tyk og klodset i det. Men på en aller anden måde fungerer den alligvel perfekt til sommer, gadefest og dans, til solen står op.
850 kr. hos Nike.com

NewBalance

 

New Balance 999 AW
I 1982 så man første gang New Balance 990-modellen, og siden har New Balance lanceret flere opdaterede versioner af 990’eren, som alle hedder noget med 99X. Det menes, at 990’er-modellerne var Steve Jobs’ yndlings-sneakers. Denne model er i hvidt læder.
Cirka 1.000 kr. hos Newbalance.com

vans

 

Vans Classic Slip-On
Dette underspillede ikoniske skakterns-print fra Vans er lækkert i de to hvide nuancer.
519 kr. hos Sneakersnstuff.com

Et afsluttende tip: Skulle dine hvide sneakers miste deres rene look, kan du sende dem til rens hos Cleansneaks.dk.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af