Ny Foals-video er en banebrydende sort/hvid virtual reality-oplevelse

Foals er klar med deres fjerde album ‘What Went Down’ 28. august og som forløber til det, har de netop frigivet deres anden single i form af nummeret ‘Mountain At My Gates’. Og til det nummer har de frigivet en banebrydende teknologisk video.

Det er nemlig den første musikvideo, der er skudt med GoPro Spherical-teknologi, så den får en virtual reality-følelse. GoPro Spherical er i virkeligheden seks GoPro-kameraer, der er tilkoblet et kubeformet stativ, så du fanger det komplette panorama-perspektiv.

Hvis du ikke kan få nok af de britiske indie-rockere, så kan du få stillet lidt af din appetit i den nye video, der tæller hele fire versioner af frontmand Yannis Philippakis og dele af bandet, der spiller i en sort/hvid-verden befolket af dørmænd, schæferhunde og krager.

Rent teknisk vidner videoen om, at der endnu tages spæde skridt for virtual reality-musikvideoer, men muligheden er meget effektfuld og man kan sagtens lure rundt i videoens univers en gang eller to.

Du får den fulde virtual reality-oplevelse ved at se videoen herunder i en Chrome-browser og så bruge piletasterne til at navigere rundt i det dystre boligblok-miljø. Resultatet bliver endnu federe, hvis du åbner den i din YouTube-app på mobilen – selvom du ligner lidt en klovn, når du vender og drejer dig for at kigge rundt i videoen. Hvis du virkelig vil have creme de la creme-udgaven af ‘Mountain At My Gates’, så skal du poppe din smartphone i en virtual reality-brille. Så er det næsten som at være der selv.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Syret virtual reality-video forener tyggegummitechno, cowboydans og rumskibe

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af