Virtual reality får hårdt slag i nødderne: Horribelt foto pryder Time-forside

Virtual reality får hårdt slag i nødderne: Horribelt foto pryder Time-forside

Virtual reality er gået full retard – og det kan blive teknologiens død. Det er internettets reaktion oven på en tåkrummende Time-forside.

Kan du huske Google Glass? Det var Googles bud på en augmented reality-brille, der kunne gøre hele din virkelighed til en lille skærm.

Selvom det fra starten lovede ret godt, blev Google Glass hurtigt Internettets største joke. Og det skyldes stort set ét eneste billede: Microsofts Robert Scoble med brillerne på mens han er i bad.

NB: Du får muligvis lyst til at ætse dine øjenæbler, hvis du ser næste billede.

early-google-glass-adopter-says-the-product-is-doomed-in-2014

 

Mange tech-eksperter så billedet af Robert Scoble som Google Glass’ Golgota. Derefter var brillerne reduceret til en joke og et legetøj for nørder. De er aldrig blevet nogen succes for hverken udviklere eller i den brede befolkning.

Noget tyder på, at den forestående virtual reality-revolution netop er røget i samme suppedas. Og det skyldes forsiden på det kommende Time Magazine. Det prydes af VR-revolutionens godfather Palmer Luckey, der har lavet det stort opsatte Oculus Rift-headset. På forsiden er han klippet ind svævende over en strand med en Oculus Rift på, mens han ligner en der har taget svampe, danser til Toploader og går med ble.

TimeFULL

 

På internettet går sådan en åbenlys mulighed ikke kreative photoshopperes næser forbi.

VR – R.I.P.

Læs også: Oculus Rift: Virtual reality-brillen, der skal tage verden med storm

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af