Ny Instagram-funktion foreslår at du deler nye billeder – smart eller uhyggeligt?

Ny Instagram-funktion foreslår at du deler nye billeder – smart eller uhyggeligt?

Som om Instagram ikke havde nok aktivitet med gennemsnitligt 70 millioner delte billeder om dagen, begynder de nu at foreslå at du lægger billeder op, som du har taget samme dag, med en lille tekst og en billedserie, der viser de billeder, du har taget på den pågældende dag.

instagram-suggest

 

Om det er fordi Instagram, vil væk fra #latergrams eller ganske enkelt ønsker mere aktivitet på tjenesten, er ikke til at vide, men det er i hvert fald en funktion, der allerede har skabt røre, og som potentielt kan give nyt liv til overvågningsdebatten.

Nogle brugere har på Twitter udtrykt deres ubehag ved tanken om, at Instagram har adgang til deres kamera, fotooplysninger og ved hvornår og givetvis også hvor, billederne er taget.

Men det er jo rent faktisk ingen nyhed, da man ikke kan anvende appen, uden at den har adgang til ens fotografier og lignende.

Instagram skriver i deres vilkår, at de læser indholdet af dine mediefiler, så vi har allesammen givet vores samtykke ved brug af appen. Umiddelbart ser det ikke ud til, at man kan deaktivere denne funktion, men man kan sagtens bare fjerne notifikationen.

Læs også: Instagram går i portræt- og bredformat og: Er intet helligt længere?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af