Ny interaktiv Star Wars-trailer: Tag en flyvetur mellem rumskibsvrag i 360 grader

Optakten til december måneds – kan vi vist roligt sige – mest ventede storfilm ‘Star Wars: The Force Awakens’ kommer i mange former og indpakninger. En form er for eksempel en 360-gradersvideo mellem styrtede Star Destroyer-rumskibe på ørkenplaneten Jakuu. Jakuu er én af de planeter, hvor en stor del af handlingen vil finde sted.

I videoen får svæver du 56 sekunder henover planeten sandede overflade og så kan du ellers se dig omkring til alle sider, ved at trække i skærmen med cursoren.

[facebookvideo datahref=”/StarWars/videos/vb.169299103121699/1030579940326940/?type=3″]

 

Hvis du ikke kan se videoen herover kan du følge linket til originalen HER.

Selvom de fleste fans nok alligevel har set de første teasertrailere til filmen flere gange, så skriger denne nye trailer på, at du ser den igen og igen. Der er nok at kigge efter, når du blæser over sandet på en speeder, der sandsynligvis tilhører skattejægeren Rey, der spilles af Daisy Ridley.

Filmen er lavet eksklusivt til Facebook af Industrial Lights & Magic (ILM), der er George Lucas’ special effects-studie – og nu en del af Disney. ILM har blandt andet også udviklet en teknologi, der kan vise computeranimationer til en film eller et spil i realtid – for eksempel, hvis man med det samme vil se, hvordan en computeranimeret C3PO ville gøre sig i den endelige optagelse.

Det er samtidig den første 360-gradersvideo på Facebook, så for dem er det ligeledes en premiere. Og endnu et frontalangreb på YouTube, der har understøttet 360-gradervideoer i månedsvis.

Læs også: Ny Foals-video er en banebrydende sort/hvid virtual reality-oplevelse

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af